>

Betonin irrotusaine, -liuotin 500g Liquid HAMMER Gel

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Maahantuojan varastosta

39,50 €
42,15 €

Määrä: kpl

Saatavuus: 2-5 työpäivää

Poista betoni- ja laastirpoiskeet pintoja ja materiaaleja vahingoittamatta! Ei happoja enää!

Liquid hammer helpottaa betonin ja laastijäämien puhdistukseen liittyvissä ongelmissa.
Ainetta on saatavana 0,5, 20, 200 ja 1000 litran astioissa. Oheinen 0,5l on suihkupullo testauksiin tai pienkohteisiin. 
Liquid Hammer on syövyttämätön puhdistusaine joka on suunniteltu nimenomaisesti poistamaan betonia työkoneista ja työkaluista sekä kuivuneita ja kovettuneita betoniroiskeita.   
Liquid hammer pehmentää ja liuottaa betonin ja sen voi käsittelyn jälkeen poistaa kevyesti!   
Liquid Hammer on yksi tehokkaimmista betonin poistaja markkinoilla eikä sen käyttöön liity henkilö- tai tuoteriskejä. Se ei vahingoita maalipintoja, alumiiniosia, kromi, kumi- tai muovimateriaaleja.  
Liquid Hammer on turvallinen lähes kaikille pinnoille.   
Käyttötapa: Levitetään tuotetta pintaan. Aineen annetaan vaikuttaa 2-20 minuuttia jonka jälkeen lastallavoi poistaa kaikki betonijäämät. Paras tulos saadaan, kun tuote vaahdotetaan ja vaahdotettuna levitetään kohteeseen.   
Liquid Hammer on turvallinen käyttäjälle, laitteille ja ympäristölle. Käyttöturvatiedotteesta saat lisätietoja. Tuote on  suunniteltu vain ammattikäyttöön. Tekniset tiedot: pH: 2.3. Ominaispaino: 1.07 Käyttöikä: väh. yksi vuosi Luokitus: ei säädelty /ORM-D Väri: meripihka
Biohajoava betonin poistoaine poistaa kiinni kuivuneen betonin, laastit ja sementin turvallisesti ja tehokkaasti pintoja vaurioittamatta.   
Suihkuta, anna vaikuttaa ja pese pois.   
Biohajoava – Liquid Hammer betonin poistoaine voidaan käyttää ilman ympäristöhaittojen vaaraa. Tuote on 100% biohajoava, eikä vahingoita vesistöjä.   
Monipuolinen – Liquid Hammer voidaan käyttää kaikenlaisten ajoneuvojen puhdistamiseen mukaanlukien betoniautot, pumppausajoneuvot, vesisäiliöautot, levittimet, työmaaajoneuvot, ja louhoslaitteet. Sillä voidaan puhdistaa myös mm. pumppulaitteet, muurauslastat, betonimyllyt, betonileikkaus-, sahaus- ja porauslaitteet, kaikenlaiset muotit, ja paljon muuta.  
 Yksinkertaisesti – Liquid Hammer on hyvin helppokäyttöinen. Vain yksi käyttökerta poistaa ohuen kertymän betonia. Paksumpi kerrostuma saattaa vaatia useampia käsittelykertoja päivien tai viikkojen ajan.   
Kustannustehokas – Liquid Hammer pitää osat ja kaluston puhtaana, ja sillä voi säästää kustannuksia maalaamisessa ja osien vaihdossa. Lisäksi työturvallisuus lisääntyy kun happojen käsittely loppuu
https://www.youtube.com/watch?time_continue=278&v=uCr0SHlxPcQ
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.