Yli 90 vuotta kokemusta – sinun eduksesi

Festool kehittää laadukkaita sähkö- ja paineilmatyökaluja niin ammattilaisille kuin kaikille muillekin vaativille käyttäjille. Uudet innovaatiot ovat olleet perheyrityksen etusijalla alusta alkaen eli jo vuodesta 1925. Yli 300 patenttia ja yli 80 tuote- ja liiketoimintapalkintoa ovat todisteena siitä että nämä periaatteet ovat kannattaneet tällä matkalla.

Enemmän kuin 90% asiakkaistamme pysyvät uskollisina Festool- tuotemerkille. He ovat varmistaneet Festoolin kilpailuedun kaikki nämä vuodet. He myös luottavat merkiin Made in Germany ja luottavat työkaluihimme vaativissa käyttökohteissa.

Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset työkalujensa suhteen. Tähän on tietysti hyvä syy: he työskentelevät ammattilaisina usein vaativissa olosuhteissa.

Siksi he tarvitsevat parhaimmat työkalut, mitä markkinoilta löytyy. Festool tarjoaa ne. Tämä pohjatuu siihen tosiasiaan että olemme perehtyneet ammattilaisten tarpeisiin puu-, maalaus- ja autoalalla läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan. Asiakkaamme myös hyötyvät pyrkimyksestämme saavuttaa aina parhaimmat työtulokset. Ja tietysti heidän vaatimuksensa pysyvät aina yhtä korkealla..

Järjestys: