Lataava Radio 12/18V DMR300

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Maahantuojan varastosta

299,00 €
329,00 €

Määrä: kpl

Saatavuus: 2-5 työpäivää

Takuu: 1 + 2 vuotta rekisteröimällä

Radio laturilla, USB-liitännällä ja Bluetooth 4.2- kaiuttimella tässä paketissa. Myös ulkoisen äänilähteen AUX-liitin löytyy.
Lataa 12-18voltin akut 27-100 minuutissa akun kapasiteetista riippuen.  
USB -pistokeesta voit ladata puhelimen tai muun pienlaitteen.  
Toimii myös verkkovirralla (tai akulla tietenkin).
Bluetooth'illa voit muodostaa yhteyden  laitteisiin, jotka ovat enintään 33 metrin päässä.
Kuvaus:  
Tässä radiossa on kaikki tai melkein kaikki ainakin! 
 Laturi lataa 12 - 18V akut.  Radion näyttöruudulta voit myös seurata latauksessa olevan akun varautumista. Radiossa on digi- AM ja FM virittimet 10:llä muistipaikalla, joista 5 AM:lle ja 5 FM:lle sekä  taustavalaistu LCD-näyttö. Säätöpyörä ja painikkeet ovat reilun kokoiset työmaakäyttöön.  
Lisäksi radiossa on kello, kaksi herätystä torkutustoiminnolla sekä uniajastin, että muistat lähteä kotiin työajan loppuessa.  Bluetooth teknologian avulla  voit liittää langattomasti  radion esim. puhelimeesi ja toistaa omaa mielimusiikkiasi kunnon volyymilla, että kaveritkin kuulee. Jonkun ulkoisen äänilähteen voit kytkeä laitteeseen myös AUX -liitännän kautta. Reilun kokoiset kaiuttimet radion sivuilla tuottavat puhtaan stereoäänen. Erikseen valittava loudness toiminto korostaa matalia taajuuksia eli bassoja alhaisellakin äänenvoimakkuudella. Toiminta-aika 6,0Ah akulla jopa 24 tuntia, joten akkukäytölläkin radio kuuluu muutamankin työpäivän yhdellä latauksella. Radio on erin-  omaisesti suojattu ympäriinsä kumisilla puskureilla ja edessä olevilla metalliputkilla. Niiden lisäksi IP64- luokitus takaa, että laite kestää käyttöä myös rankimmissakin sääolosuhteissa. Kaksi USB latauspistoketta puhelimille tai esim. ladattavalle otsalampulle. Latausvirta 2,4A yhdestä pistokkeesta tai 2,4A yhteensä kahdesta pistokkeesta. Mahtava peli!
Jännite 12-18 V  
Akkutyypit CXT  ja  LXT  
Akun suojaus
Taajuusalue AM:llä: 520 - 1710 kHz  
Taajuusalue FM:llä: 87,5 - 108 MHz  
Suojausluokka IP64  
Paino akulla  5,9 - 6,6 kg  
Tuotteen mitat (PxLxK): 285 x 185 x 305mm Bluetooth musiikkiteho 2x3,5 W
USB-liitäntä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.