MAUS-aerosolisammutin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Varastossa

79,00 €
89,00 €

Määrä: kpl

Saatavuus: Heti

Takuu: 5 vuotta

MAUS Aerosolisammutin EI SOTKE PAIKKOJA.
Kun tuli on sammutettu, ei tarvitse aloittaa jauheen tai vaahdon sotkemien paikkojen siivousta. Vain palon jäljet jää korjattaviksi.480g:n painoinen MAUS vastaa 2 kg:n jauhesammutinta jonka paino on n. 4 kg.  Toiminta-aika 9-12 sekuntia. Tuli ei syty uudelleen niin kauan kun kaliumpohjainen aerosoli leijuu kohteen yllä tai tilassa.  

Käyttöohje:  
1. Pidä sammutinta kädessäsi ja vedä ulos käsitoiminen varmistin.  
2 Tartu sammuttimeen tukevin ottein ja suuntaa suutin palon juurelle.  
3 Aktivoi sammutin painamalla Press Start -painiketta. 
4 Suuntaa vakaasti palon juurelle kunnes tuli sammuu. Älä tee pyyhkäiseviä liikkeitä = älä huiski ohi kohteen. (Sama koskee tietysti muitakin sammuttimia)

 MAUS sammuttaa tulen kaliumpohjaisella aerosolilla (savulla), josta ei jää sammutusjäänteitä kuten sammutusvaahdosta tai -jauheesta. Erinomaisten sammutusominaisuuksiensa ansiosta MAUS sopii mainiosti ajo- neuvoon, veneeseen, kotiin, mökille tai työpaikalle.  
   Ilmailu- ja avaruusteknologiaa hyödyntänyt keksintö! 
 Kaliumpohjainen aerosoli (savu). Täysin myrkytön. Ei sammutusaineen jäämiä. Ei saneerauksen eikä puhdistuksen tarvetta. Ei vahingoita moottoria, sisustusta, tietokoneita tai muuta elektroniikkaa. Pienikokoinen, Ø24x242 mm. Kevyt, paino vain 480 g eli vain neljännes 2 kg:n jauhesammuttimen painosta.  Sammutusaika sama kuin 2 kg:n jauhesammuttimella. Sammutuskantama 3 m. Sammuttaa kaikki pienemmät, alkavat palot. Huoltovapaa. 100 %:n käyttövarma. Ainutlaatuinen sekundaarinen suoja eli niin kauan kuin aerosoli leijuu ilmassa kohteen yllä, tuli ei syty uudelleen. 
5 vuoden takuu valmistuspäivästä.

MAUS Xtin Klein  
Paino vain 480 gr  
Sammutuskantama 3m  

Ei ympäristön puhdistuksen tarvetta sammuttimen jäljiltä.  
Ei vahingoita moottoria, huoneen sisustusta tai laitteitten elektroniikkaa

Katso video!


Varsinainen taskusammutin,  povitaskusammutin, spraysammutin: pieni koko, suuri teho ... eikä sotke paikkoja ! taskusammutin, povitaskusammutin
MAUS Xtin Klein
Koko Ø24x242 mm 
Paino vain 480 gr 
Kaliumpohjainen aerosoli (savu)
Sammutuskantama 3m  
https://www.youtube.com/watch?v=DIwSGpCC08Y
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.