Metallityökoneet

Laaja laadunvalvonta kokeneiden ja omistautuneiden tuotannonvalvojien toimesta takaa, että valmistusvaiheessa saadaan luotua luotettava ja tarkka BERNARDO tuote. Valikoimastamme tuotanto - yhdistettynä hyvin koulutettuun henkilökuntaan - täyttävät kaikki edellytykset tarjota asiakkaillemme erinomaisen laadun.
BERNARDO noudattaa tiukasti ohjeita:
Jokaisen koneen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset käyttöohjeet ja Saksan CE-vaatimustenmukaisuusvakuutus.
Optimum Maschinen Germany GmbH:n koneissa yhdistyvät erinomainen varustelutaso, tarkka valmistus ja "Optimi" hinta-laatu-suhde
Tavoitteena asiakastyytyväisyys:
Jokaiselle Optimum -ja Quantum tuotteelle on ominaista korkea laatu, tarkkuus, kestävyys ja pitkään säilyvä käyttöarvo. Optimum valmistaa koneet pääosin itse. Omien tehtaiden ohella käytetään ainoastaan korkeat laatuvaatimukset täyttäviä alihankkijoita. Jokainen Optimum -ja Quantum -tuote on valmistettu vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Tuotteet on tarkastettu huolellisesti ja ne lähetevät tehtaalta moitteettomassa kunnossa. Optimum -ja Quantum koneiden mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjekirjat, yksityiskohtainen kuva koneesta ja sen osista, osaluettelot sekä EY-yhdenmukaisuusvakuutus. Jyrsinkoneille ja sorveille toimitetaan vastaanottotodistus.
Toimitamme rahtivapaasti Bernardo työkoneet, joiden hinta on yli 550 € sisältäen arvolisäveron sekä Optimum / Quantum työkoneet joiden hinta on yli 700 € sisältäen arvolisäveron.
Järjestys: