>

Nira 67 pun. kaivopumppu (2,50m) 1067SR

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Maahantuojan varastosta

969,00 €


Määrä: kpl

Saatavuus: 2-5 työpäivää

Tämä tyylikäs, jäätymätön painepumppu sopii sekä tavallisiin pihakaivoihin että porakaivoihin. Pumppu kehittää noin 1 barin paineen.
Pumpun nokka on varustettu 3/4” sisä-kierteellä, johon voidaan helposti liittää standardi letkuliitin puutarhaletkulle, ja näin pumpulla voidaan siirtää vettä kauemmaksikin, myös pumppua korkeammalle. Nira 67 sopii myös porakaivoihin, sillä siihen voidaan asentaa enemmän putkia kuin muihin kaivopumppumalleihimme. Pumpun sylinteri voidaan siis laskea jopa 20 metrin syvyyteen lisäputkimoduuleilla, joita on saatavilla 0,5 metrin, 1 metrin ja 3 metrin mittaisina. Tämän lisäksi sylinteristä alaspäin voidaan asentaa vielä maksimissaan 6 metriä imuputkea. Mikäli sylinterin alapuolelle tulevaa imuputkea laittaa yli 1,5 metriä, tulee sen päähän asentaa pohjaventtiili.
Sylinterin halkaisija on 90 mm, joten kaivon kannessa tulisi olla sitä varten noin 100 mm halkaisijalla oleva reikä.
Saatavana useita eri värivaihtoehtoja - pumpun komposiittirakenteinen yläkuori voidaan myös jälkikäteen vaihtaa toisen väriseksi. Kevyt ja helposti kuljetettava pakkaus.
• Yläkuoren värit: sininen, tummanpunainen, harmaa - alakuori ja jalustalaippa silumiinivalua.
• Ruostumaton, jäätymätön rakenne.
Tässä Nira 67 pumppupaketissa on 2 kpl 1 metrin putkimoduuleja sekä 0,5 metrin mittainen sylinteri, joten tällä ulottuu 2,5 metrin syvyyteen kaivonkannesta alaspäin.
MateriaaliRuostumaton teräs, muovi, nitriilikumi
SoveltuvuusVesi
KäyttöYmpärivuotinen käyttö
Paino18,5kg
Pakkauksen mitat115 x 45 x 20 cm
Tuotto40 l/min
Paine1 bar
ValmistusmaaSuomi
Takuu3 vuotta (materiaali- ja valmistusvirheet)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.