>

NIRA 6B RST käsipumppu 1101R

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Maahantuojan varastosta

289,00 €


Määrä: kpl
Ruostumaton käsipumppu, joka sopii mm. öljyn, glykolin ja talousveden pumppaamiseen. Mainio kesämökkikäytössä saunan vesipumppuna tai öljysäiliöissä. Ruostumatonta Nira 6B käsipumppua on saatavissa myös Viton-tiivisteillä (koodi 1104R), jolloin se soveltuu esimerkiksi bensiinin pumppaamiseen.

Pumppua ei suositella juomavedelle, koska se ei tyhjene itsestään käytön jälkeen, vaan vesi jää pumpun sisälle seisomaan. Tämän vuoksi, mikäli Nira 6B pumppua käytetään talousveden pumppaukseen ja pumppua säilytetään paikassa, missä on jäätymisvaara, pumppu pitää muistaa tyhjentää vedestä ennen pakkasia.

Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen. Pohjaventtiiliä käytettäessä pumpun imukorkeus on 8 metriä, ja ilman pohjaventtiilä imukorkeus on 4 metriä. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1" (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Puutarhaletku ei sovellu imuputkeksi, koska se on liian pehmeää ja pumpun tuottama imu vetää letkun litteäksi.

Nira 6B kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Pumppu toimitetaan pahvilaatikossa.
Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö)
MateriaaliSilumiini valu, ruostumaton teräs, nitriilikumi
SoveltuvuusVesi, öljy, polttoöljy, diesel, glykooli
Pakkaskestävyys-15C
Paino3,3 kg
Pakkauksen mitat52 x 25 x 15cm
Imukorkeus4 m ilman pohjaventtiiliä, pohjaventtiilin kanssa 8 m.
Tuotto40L /min
Paine1 bar
ValmistusmaaSuomi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.